Pages

Wednesday, August 10, 2011

Updates Tempahan Cookies 2011

Salam kepada semua,

By now I am very busy preparing, buying ingredients for my seasonal cookies business. Mission sudah bermula. Start taking my leave. My anak2 and aunties are my strength and ever ready to help.  Apa-apa pun mereka ini very supportive menjadi assistant bertahun2 lamanya, bermula minggu ini sehingga menj
elang hari raya nanti. Insya Allah nanti diharap saya dapat memenuhi semua order cookies hari raya dengan bantuan mereka. My cookies are Almond Choc Chips, Coconut Choc Rice, Butter Crunchy, Honey Cornflakes and London Almond. Range price for 50 pcs around RM20 - RM28.



 
Tempahan cookies setakat ini Alhamdulillah…mendapat sambutan yang sangat bagus…Almaklumlah year in, year out cookies aku memang dah ada regular customer especially my office friends..thanx for the order 
 kengkawan..


tak sangka ramai pula yang berminat setelah saya edarkan sample untuk rasa….oleh kerana terdapat beberapa kengkawan yang request untuk aku extend tarikh order….jadi aku akan extend tarikh untuk order Chocolate Chip Cookies ala Amos (paling laris) sehingga 2nd week of Ramadhan…harap maklum…
work_life 
Almost 10 years berkecimpun g i n this coo kies business. Every year ada je customer baru. tu semua on recomendations lah..Baru2 ni ade wat cookies…orang nak rase…so lepas siap
distribute some to Govt Offices Putrajaya, RHB etc.…so sekarang akak sibuk sangatlah..

Walaubagaimana pun, kalau ada sesiapa yang berminat nak tempah cookies untuk rumah terbuka, hadiah hari jadi, hamper hari perayaan atau apa sahaja majlis istimewa…
tempahan untuk pengambilan selepas raya sentiasa dibuka…
tempahan cookies diterima sepanjang tahun….

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...