Pages

Wednesday, August 10, 2011

Updates Tempahan Cookies 2011

Salam kepada semua,

By now I am very busy preparing, buying ingredients for my seasonal cookies business. Mission sudah bermula. Start taking my leave. My anak2 and aunties are my strength and ever ready to help.  Apa-apa pun mereka ini very supportive menjadi assistant bertahun2 lamanya, bermula minggu ini sehingga menj
elang hari raya nanti. Insya Allah nanti diharap saya dapat memenuhi semua order cookies hari raya dengan bantuan mereka. My cookies are Almond Choc Chips, Coconut Choc Rice, Butter Crunchy, Honey Cornflakes and London Almond. Range price for 50 pcs around RM20 - RM28.



 
Tempahan cookies setakat ini Alhamdulillah…mendapat sambutan yang sangat bagus…Almaklumlah year in, year out cookies aku memang dah ada regular customer especially my office friends..thanx for the order 
 kengkawan..


tak sangka ramai pula yang berminat setelah saya edarkan sample untuk rasa….oleh kerana terdapat beberapa kengkawan yang request untuk aku extend tarikh order….jadi aku akan extend tarikh untuk order Chocolate Chip Cookies ala Amos (paling laris) sehingga 2nd week of Ramadhan…harap maklum…
work_life 
Almost 10 years berkecimpun g i n this coo kies business. Every year ada je customer baru. tu semua on recomendations lah..Baru2 ni ade wat cookies…orang nak rase…so lepas siap
distribute some to Govt Offices Putrajaya, RHB etc.…so sekarang akak sibuk sangatlah..

Walaubagaimana pun, kalau ada sesiapa yang berminat nak tempah cookies untuk rumah terbuka, hadiah hari jadi, hamper hari perayaan atau apa sahaja majlis istimewa…
tempahan untuk pengambilan selepas raya sentiasa dibuka…
tempahan cookies diterima sepanjang tahun….

Thursday, February 3, 2011

Cenderahati 2011 - Gift Bags 2 (Paper Bag - String)

PBS01
PBS03
PBS02
Gift Bag - Paper Bag (String/Bertali)
Harga: RM0.90 (per piece)
               RM0.80 (500 ke atas)
Paper Bag/Beg Kertas bertali untuk para jemputan anda.

* pelbagai pilihan warna
* anggaran saiz -
18x12x9.5 cm
* minimum purchase - 100pcs 


 

PBS05
PBS04







Bekas Telor/Gula2




Bekas Telor/Gula2

Warna: Silver, Brown, Pink, Blue & Green
Harga: RM7.90 (1 packet - 30 pcs)
Minimum order: 10 packets (300 pcs)





Gift bags (Collection 2011) sesuai untuk majlis hari jadi,  perkahwinan serta keraian. Tempahan 2 minggu sebelum 
tarikh yang diperlukan.  Penghantaran percuma di kawasan 
Kuala Lumpur dan berdekatan.  Jika berminat sila hubungi: Hjh Hanizam (012-2615584) atau email: hjhzae@gmail.com.


Cenderahati 2011 - Gift Bags 1 (Paper Bag - Hand Carry)

PBH04 (Silver)
PBH01(Shocking Pink)
PBH02 (Orange)
PBH03 (Blue)
PBH05 (Green)
PBH06 (Purple)
PBH08 (light Brown)




PBH07 (Black)



Gift Bag - Paper Bag (Hand Carry)
Harga: RM0.90 (per piece)
               RM0.80 (500 ke atas)
Paper Bag/Beg Kertas yang handy dan elegan sungguh
praktikal untuk para jemputan anda.

* pelbagai pilihan warna
* anggaran saiz -
22x12x9.5 cm
* minimum purchase - 100pcs 


Gift bags (Collection 2011) sesuai untuk majlis hari jadi,  perkahwinan serta keraian. Tempahan 2 minggu sebelum 
tarikh yang diperlukan.  Penghantaran percuma di kawasan 
Kuala Lumpur dan berdekatan.
Jika berminat sila hubungi: Hjh Hanizam (012-2615584) 
atau email: hjhzae@gmail.com.

Wednesday, February 2, 2011

Cenderahati 2011 - Decorative Glass Candle Holder

Candle Holder (Front & Back)
(Sample)













Decorative Candle Holder

Harga: RM2.50 (per piece)
               RM2.30 (500 ke atas)
 Saiz:    10cm (H) X 7cm (W)

Spesifikasi:  
Diperbuat dari kaca. Didatangkan 
dengan corak & warna yang elegan 
dan menarik yang sesuai untuk
cenderahati.

Tempahan  : Minima 100 pieces 

Packaging:     Biasa (RM2.50)
                           VIP (RM4.50) 
                            - Ribbon pilihan anda

Harga yg dinyatakan di atas tidak termasuk kos penghantaran secara pos. Sila hubungi saya either sms/email untuk keterangan lanjut. Terima kasih.

Pilihan Packaging:
Biasa
VIP



CH-07
CH-06

CH-08
CH-09
CH-10
CH-11
CH-12

Cenderahati (Collection 2011) sesuai untuk majlis hari jadi,  perkahwinan serta keraian. Tempahan 2 minggu sebelum tarikh yang di perlukan.  Penghantaran percuma di kawasan 
Kuala Lumpur dan berdekatan.
Jika berminat sila hubungi: Hjh Hanizam (012-2615584 atau
email: hjhzae@gmail.com.



Monday, January 31, 2011

Homemade Cake Untuk Makan2 dan Keraian

Orange Cake (1kg) - RM28-00  



























 Pilihan: Bulat atau Empat Segi
Minimum order: 2 kek

 Chocolate Cake (1kg) - RM35-00  



























 Pilihan: Bulat atau Empat Segi
Minimum order: 2 kek



Home bake cake sesuai untuk majlis hari jadi,  cukur jambul dan majlis tahlil serta Hari Raya. Tempahan 1 minggu sebelum tarikh yang di perlukan.
Jika berminat sila hubungi: Hjh Hanizam (012-2615584 atau
email: hjhzae@gmail.com.



Thursday, January 27, 2011

Almond Choc Chips


Homemade 'Almond Choc Chips'

Choc Chips (plastic packaging)
10 pcs (1 packet) - RM3.50 (Choc Chips saja)
10 pcs (1 packet) - RM4.50 (Choc Chips + Almond)
100 packets (minimum order)










Choc chips (container packaging) (ribbon colour pilihan sendiri)
1 - 500  = RM6.90 (Choc Chips + Almond)500 and above - RM5.90
Almond Choc Chips 
50 pcs (1 bottle) - RM26.00
   700 pcs (1 tin biskut) - RM300


Almond Choc Chips sesuai untuk ole2 majlis perkahwinan, pertunangan, cukur jambul,
majlis tahlil serta Hari Raya. Tempahan 1 bulan atau 2 minggu sebelum tarikh yang di perlukan.
Jika berminat sila hubungi: Hjh Hanizam (012-2615584 atau
email: hjhzae@gmail.com.


















Saturday, January 22, 2011

Cenderahati 2011 - VIP Door Gift (Islamic Collection)

 Glass Shell + tasbih (brown)
RM25-00/each

(minimum order: 30 pcs)
 Glass Shell + tasbih (white)
RM25-00/each

(minimum order: 30 pcs)
 Candle holder + ball rose candle
RM20-00/each

(minimum order: 30 pcs)


 
 Glass Miniature Al-Quran (mix colour)
RM27-00/each

(minimum order: 30 pcs)



Tempahan hendaklah di buat dalam tempuh dua minggu dan bergantung pada
availability 'door gift'. Tempahan 'lebih dari 50 pcs' akan diberi discount. Penghantaran percuma di kawasan 
Kuala Lumpur dan berdekatan.
Sila hubungi: 012-2615584 (Pn Hjh Hanizam)
email: hjhzae@gmail.com







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...